GAP Experten

GAP Experten är ett företag som erbjuder produkter som passar bra till branscher och verksamheter som reningsverk, pappersindustrin, värmeverk och vattenverk. Företaget driver försäljning av miljövårdsprodukter för hantering av aggressiva medier och industriellt processvatten samt av plastprodukter. Det rör sig då om produkter producerade i glasfiberarmerad plast.

Glasfiberarmerad plast (GAP) är ett kompositmaterial bestående av glasfiberförstärkt tvåkomponents härdplast – vinylester standard. Det är ett material som ger en produkt extrem hållbarhet, styrka och ett mycket brett användningsområde. GAP Expertens standardprodukter klarar temperaturer från -40°C upp till +80°C och ett tryck på upp till 16 bar. Vid behov kan du leverera produkter som klarar ännu mer extrema förhållanden.

Den allra största fördelen med GAP-produkter är dock att det är överlägsna produkter i andra material när det gäller att utsättas för kemikalier, oljor och saltvatten. Glasfiber står emot alla dessa vätskor och varse rostar eller vittrar sönder. Detta gör att utöver ovanstående branscher passar GAP mycket bra inom bil- och båtindustrin.

GAP Experten erbjuder onlineförsäljning av GAP-produkter riktade främst mot industrin. I sortimentet finns exempelvis rör, böjar och andra rördelar, manluckor, gallerdurk och även olika profiler för byggnation.

Fokus hos GAP Experten ligger på kunden. Som kund ska det vara enkelt och prisvärt att beställa produkter och de erbjuder snabb leverans av produkter som håller högsta kvalitet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *